Vind jouw rol

Waar?

Frontiers-werkers vind je in alle landen met een grote moslimbevolking, van Marokko in het Westen tot de Filipijnen in het Oosten. We voelen ons sterk geroepen tot die steden en gebieden waar nog geen gemeentes zijn en anderen nog niet werken. Er zijn nog honderden moslimvolken zonder één gelovige – laat staan gemeentes.

Hoe?

Voor dit pionierswerk kijken we niet in de eerste plaats naar je CV, maar praten we vooral graag door over je leven en roeping. Je vindt Frontiers-werkers terug in allerlei functies. Sommigen zijn bijvoorbeeld ondernemer, anderen docent, full-time moeder of ontwikkelingswerker. Welke ervaring je ook meebrengt, het resultaat is hetzelfde: in teamverband leef je op een praktische manier de liefde van Jezus uit. Op die manier help je met het vormen van bloeiende Jezus-communities die kunnen leiden tot bewegingen van moslims die Jezus gaan volgen.

Hoe lang?

Wij kunnen short-termers inzetten, maar zoeken vooral mensen die hun leven willen toewijden aan het delen van Gods liefde met moslims. Het kost jaren om de taal en cultuur te leren en effectief discipelen van Jezus te maken! Wil jij de komende jaren van je leven geven aan deze roeping?

Lees dan meer over onze verschillende opties.